Pangageng Pamireng Panglihatan Mini sareng Ngirangan Noise Digital

Pangageng Pamireng Panglihatan Mini sareng Ngirangan Noise Digital

  • Nomer Modél: JH-907
  • Bahanna: ABS
  • Warna: Beige
  • Kaluaran Sora Max : 122 ± 5dB
  • Sora Gain : ≥50dB
  • Range Frekuensi : 100-6000Hz
  • Input Noise : ≤30dB
  • Batréna : A10
  • gambaran
  • panalungtikan

gambaran

Model JH-907 sora Amplifier nyaéta CIC super leutik halimunan Alat pamariksaan Digital ngan ukurna ukuran ujung jari sareng 100% Digital anu jelas téknologi pikeun nyarioskeun sora-sora supados kristal jelas sareng alami, bahkan dina volume anu rendah.

Jualan anu panas ku Hadé ku kinerja digital sareng chipsets digital sareng téknologi pembatalan, ogé Énergi ngahémat ku Nganggo hiji alat pamariksaan ukuran A10 batré anu terakhir dianggo 20+ jam.Kawih anu henteu ditampi ku alat pamariksaan digital cic di pas dina Kanan sareng Kiri ceuli pikeun sadaya déwasa sareng manula urang réduksi pendengaran anu réduksi atanapi réduksi pendédéngan, desain ringan beurat leutik sareng Kurang katingali, jinis bantosan pendengaran ITC mini anu henteu tiasa mendakan bari ngagem di Ears.

barang spésifikasi

Item NOJH-907 bantosan dédéngéan
Frékuénsi Range:200-5000Hz
Perbezaan Wave Harmonik:<= 3%
Uji Rujukan Keuntungan:Target 22.9dB
Eput Input EQ:33.4dB
Bates Réspon (63.0dB)F1 <200 F2 = 3422Hz
batre:A10
kapasitas batre:68Mah
Time ngagawekeun:jam 20
ukuran:16mm x 8mm x 11mm
Pangrédosan Rugi:Rada, Sedeng
paket:kotak kado
certifications:CE, ROHS, ISO13485 (Medical Médis), Dijual Gratis (CFS)

Fitur produk

  • Fitur: Konsumsi kakuatan rendah, Smart chip, Smart digital rame ngirangan-3 Prosesor digital Saluran, pangurangan bising berlapis, nyayogikeun anjeun kualitas sora anu hadé, nikmati paguneman anu langkung jelas.Apindah konci, tombol pikeun nyaluyukeun volume, operasi gampang;
  • Teknologi: Penguat dédéngéan ieu ampir teu katingali, kalayan téknologi amplitudo canggih, gampang disumputkeun sareng nyaman kanggo ngagem, sareng awak beurat ultralight anjeun ogé henteu rumaos ngagem It.Has Multiple sertipikat sapertos FDA CE ISO.Our digital CIC panguping dédéngéan digital. leutik tur awét, diwangun ku bahan kelas luhur sahingga langkung dipercaya.
  • Skenario: Kudu dilarapkeun ka jero ruangan sapertos nelepon, nonton TV sareng pamandangan luar sapertos anu leumpang di taman sareng sibuk tempat.Kami paduli unggal customer kami hoyong anjeun bagikeun cinta sareng kabagjaan dina kahirupan sapopoé deui, sareng gaduh anu pangsaéna pangalaman mungkin.
  • Kado: kami sora pangrungu sora panguat ditawarkeun kalayan bungkusan anu saé sareng lengkep.Aksitip ieu kado saé pikeun kulawarga sareng réréncangan anjeun.


Anjeun geus ngan ditambahkeun produk ieu kana karanjang nu: