Mini Bahan Kawih CIC Bluetooth Rechargeable Bantuan Pamariksaan

Mini Bahan Kawih CIC Bluetooth Rechargeable Bantuan Pamariksaan

  • Nomer Modél: JH-W2
  • Jinisna: Bantuan Pamariksaan Digital Rechargeable Digital
  • Modeu Pangrungu : Pangurangan Biasa / Bising / Rapat / Modél Luar
  • Spésifikasi Bluetooth : TWS 5.0
  • Kisaran RF : 300-4000Hz
  • Kaluaran Loudspeaker : 108 +/- 5dB
  • Sinyal-Ka-Noise : 29 + / 3dB
  • Perbezaan: <10%
  • Waktu Playback: 3 hrs saatos ngecas pinuh
  • Waktu Ngecas: Ngeusi batre pinuh 1.2jam
  • Ukuran (LWH): 18.1 × 11.8x22mm
  • Beurat: 16G
  • gambaran
  • panalungtikan

gambaran

Ieu tiasa diisi ulang Alat pandang Bluetooth alat kuncup G-sora 3 Saluran chip pamrosésan digital épéktip ngirangan gangguan éksternal anu asalna tina mobil sareng panénjang anu diwangun kalayan téknologi nirkabel bluetooth 5.0 pang anyarna pikeun adaptasi gampang pikeun sadaya déwasa, manula lan leungitna dédéngéan manula, ogé pasangan pikeun ios sareng. Telepon Android.Telepon telepon anjeun sareng streaming musik dina tingkat salajengna ku gampang nyambungkeun alat pitulung pendengaran JingHao Bluetooth G-sora kuncup ka Iphone atanapi telepon android anjeun nganggo Bluetooth App.

Nganggo téknologi Bluetooth sareng nikmati lagu karesep anjeun dina kualitas sora anu luhur.Enjoy kualitas tinggi nganggo atanapi tanpa ningkatkeun boost.Untuk kéngingkeun kado teu terusan, sora anu berkualitas tinggi, kantun pencét tombol Mode kanggo sakitar 3 detik kanggo ngahurungkeun Bluetooth .Mini ukuran sareng beurat hurung, nyaéta alat bantu dédéngéan bisa gampang pas kana saku anjeun kanggo neundeun gampang sareng tambihan henteu aya beban kana ceuli anjeun.

parameter:

Spésifikasi BluetoothTWS 5.0
Kisaran RF300-4000Hz
Kaluaran Loudspeaker108 +/- 5dB
Sinyal-Ka-Bising29 + / 3dB
Panyimpangan<10%
Waktu Putereun3 hrs saatos ngecas pinuh
ngecas TimeNgecas pinuh 1.2hrs
Ukuran (LWH)18.1 × 11.8x22mm
beurat16G
logoAudisound
certificationsCE, ISO13485, ISO9001, Kedokteran CE, Rohs, FDA
paket:kotak kado

Fitur:

  • Kawih:JH-W2 dirarancang indah pikeun henteu pernah diperhatoskeun, jadi sakedik rusiah anjeun tetep rusiah.
  • Sreg:JH-W2 séhat, anjeun bakal hilap di ditu, ngabantosan anjeun tina decibel saatos decibel.
  • Bisa dicandak deui:Kasus rechargeable on-the-go mastikeun yén anjeun yakin pikeun naon waé kahirupan anu ngalungkeun anjeun salajengna.
  • Nyambung:Kalayan aplikasi JH-W2 anjeun sareng Profesional Pamariksaan Pribadi anjeun tiasa nyocogkeun setélan JH-W2 anjeun pikeun cocog sareng gaya hirup anu unik.
  • Kasetipan Audio Pangsaéna Kami:JH-W2 gaduh pangurangan pamisahan anu paling saé sareng pembatalan tanggapanana anu saé pikeun ngabebaskeun anjeun pangalaman anu lucu, kaya anu saé, sapertos hakekat alam.
  • Propil Sora:Cukup ketok dua kali dina ceuli anjeun kanggo ngalih antara aranjeunna, sareng nalika anjeun mendakan hiji anu anjeun resep.


Anjeun geus ngan ditambahkeun produk ieu kana karanjang nu: