Bantuan Amplifier Dédéngéan Digital -JingHao Amplifier Dédéngéan pikeun Déwasa sareng Sora

Bantuan Amplifier Dédéngéan Digital -JingHao Amplifier Dédéngéan pikeun Déwasa sareng Sora

  • Nomer Modél: JH-D19
  • Kaluaran Sora Maksimum: 113 ± 3dB
  • Gain Sora: 37 ± 5dB
  • Perbezaan Wave Harmonik: ≤10%
  • Range Frekuensi: 200-7300Hz
  • Input Input: ≤18.8dB
  • Ayeuna: ≤1.2MA
  • Ukuran batré: A312
  • Laju cai: IPX68
  • Mode: Réduksi Biasa / Bising / Luar / Konperénsi
  • gambaran
  • panalungtikan

gambaran

The leutik Alat bantu dédéngéan BTE JH-D12-Ric anu nyaman ngagem ditingalkeun kana ceuli anu katuhu atanapi kénca ceuli.Ia gaduh chip kualitas tinggi ku téknologi anyar pikeun distorsi audio séhat sareng langkung saé. Éta ogé gaduh ciri pangurangan bising anu ngabantosan pangguna ngadangu kalayan kajelasan maksimal, nikmati kajelasan sora anu séhat sareng distorsi séhat.Safe sareng Bébas anu Nyariosna, trep sareng gancang. Durasi panjang, kakuatan pinuh tiasa dianggo langkung ti 18 hour.This headset beurat ningal pas di tukangeun ceuli anu nganggo kawung tabung anu henteu kawih kalayan hiji operasi switch anu sederhana sareng kontrol dédéngéan. Cocogkeun saatos tukangeun ceuli na bahkan teu nyaman kanggo ngagem sareng pasangan gelas.Easy operasi siap dianggo Piranti pamariksaan pribadi Alat. Nganggo garis ceuli anu tiasa bengkok pikeun nempatkeunna langkungkeun nguping sareng saluyukeun ceuli kanggo nyocogkeun Fit anu tinggi.

Spésifikasi produk:

ngetikwaterproof Bantuan Pangrungu Digital
Range frékuénsi200-4200Hz
Waterproof & dustproofIPX8
Fungsi HususWDRC sareng AFC
Modél Lingkungan4 Modus: Rapat, Biasa, Luareun, Nyaring Bising.
Tube CeuliTabung Ceuli Leungeun / kénca
Ngaléngkah Channel2 / 4 / 6 / 8 / 16 (Channel 4 ingkar)
Input bising≤ 20dB (Pendudukan standar ≤ 30dB)
dédéngéan LossRada, Sedeng, Parah
Time ngagawekeunjam 250-300
certificationsCE, ROHS, ISO13485 (Medical Médis), Dijual Gratis (CFS)
Sampel dina 3 Dinten OEM / DEM Service 10 Pabrik Médis Dialaman

Fitur Produk :

  • Gampang UNTUK GAMPANG sareng SANGGU NANGGALKEUN BANTUAN sora-BONTIK Klasik, awet sareng teu tiasa nganggo dua ceuli.
  • REFUSE WHISTLING and REDUCE NOISE- Perangkat amplifier sora pribadi ngagaduhan pangoptimalkeun sora panyambutan pidato optimasi, pangurangan bising diturunkeun pikeun ngirangan latar tukang, frekuensi sada rendah, pembatalan akustik sareng pembatalan dinamis.
  • CIRI-CIRI ceuli ieu ngagaduhan fitur digital ukuran alit di tukangeun bantosan pangrungu ceuli ku fungsi AFC sareng WDRC, 4 modeu pamariksaan kanggo lingkungan anu béda. Moal, 4 modeu cocog pikeun lingkungan gandéng, bising sareng kuat.
  • Ngadaptarkeun-deui Alat dengar ulang tiasa dibantosan USB tanpa ngagentos batré anu sering, ngecas 2 ~ 4hr kanggo digawé dua dinten

Rincian produk:

Sering QA sareng solusi

Q: Naha aya sababaraha latar tukang?

A: amplifier pangrungu mangrupikeun alat éléktronik, anu ngagaduhan sora anu sepi tapi kadang-kadang katingali. Kadang-kadang, éta tiasa janten gangguan anu matak ngaganggu.Apék, éta mangrupikeun sora arus listrik anu aya dina sadaya mesin anu hadé. Sacara umum, anu langkung luhur kakuatanna, langkung ageung sora statis.

S: Saluyukeun kana Modeu Bising nalika ngamimitian ngagem, teras jantenkeun sora laun. Sacara umum, Anjeun bakal biasa dianggo saatos 2-3 minggu.

P: Naon anu jadi tanggepan?

A: Upami kubah ceuli teu dilebetkeun kana kanal ceuli atanapi hawa bocor dina kubah ceuli dina ceuli, nalika alatna caket dina tangan atanapi témbok, jumlah sora anu tangtu bakal balik deui kana mikropon. Sorana dikuatkeun deui anu nyababkeun kacapi anu ngaganggu.

S: Coba sareng pilih kubah ceuli anu cocog. Simpen kubah ceuli kana terusan ceuli sareng pastikeun pas na jero.


Anjeun geus ngan ditambahkeun produk ieu kana karanjang nu: