Alat Pangrungu Digital Pangrédakan Amplifier Sora Amplifier Kanggo Pangrungu Henteu

Alat Pangrungu Digital Pangrédakan Amplifier Sora Amplifier Kanggo Pangrungu Henteu

  • Nomer Modél: JH-D18
  • Bahan : <Microphone> FPC + SMT; <Ceuli Hook> Polipropilén
  • Warna : Beige, kopi lampu, OEM
  • Modél: Frékuénsi jangkauan lengkep
  • Pangolahan Réduksi Bising
  • Walon Telepon
  • Dua setélan panata rupa: kontrol NH & MPO
  • Kaluaran Sora Max : 125dB / 135dB / 142dB ± 3 dB
  • Sora Gain : ≥70 ± 3dB
  • Perbédaan Gelombang Harmonik : ≤3%
  • Range Frekuensi : 200-5000Hz
  • Jam Gawé : 210 jam
  • Input Noise : ≤20dB
  • Channle:2/4/6/8/16 Channle
  • Batré: A13
  • Réduksi Karugian: Sedeng, Parah, Lemah
  • gambaran
  • panalungtikan

gambaran

Model JH-D18 nyaéta pangsaéna Bantuan pandang digital BTE kalayan 135dB sora anu kuat diangkat ku sora.Which mangrupikeun pitulung sora klasik BTE, awet sareng nyaman ngagem dina kadua alat panguat ku sora Ear.The pribadi ngagaduhan panyambutan sora panyambungan sora, ngirangan bising ngirangan pikeun ngirangan kasang tukang, Daya frekuensi rendah, bantosan akustik pembatalan sareng Dinamis Compression.This ceuli ngagaduhan ciri 3 saluran pamrosésan sinyal, sora anu dikumpulkeun dibagi kana daérah frekuensi anu béda pikeun analisa dipisahkeun, ngolah sareng ngulang.So, 3 modeu cocog pikeun lingkungan gandéng, bising sareng kuat.

urang Digital BTE alat bantuan pangénging Amplifier siap ngagem leres tina kotak anu henteu aya tés atanapi pas anu diperyogikeun. Naha dina konsér sareng réréncangan atanapi tuangeun anu pikaresepeun, ngadangu sora anu langkung saé kalayan kualitas JH-D18 Super bantuan digital dédéngéan.

spésifikasi produk

modeu

Frékuénsi Range lengkep

Pangolahan Réduksi Bising

Ngajawab Telepon

Dua setélan réncangKontrol NH & MPO
Kaluaran Sora Maksimal125dB / 135dB / 142dB ± 3 dB
Sora Gain≥70 ± 3dB
Jumlah Gelombang Harmonik ≤3%
Range frékuénsi200-5000Hz
Jam gawejam 210
Input Noise≤20dB
Saluran4 saluran
batreA13
dédéngéan LossSedeng, Parah, Lemah
certifications

CE, ROHS, ISO13485 (Medical Médis), Dijual Gratis (CFS)

barang fitur:

  1. DIGITAL Gampang MENGGunakeun KONTROL -Tami gaduh kualitas nada digital anu sarat pikeun distorsi audio rendah sareng sora anu langkung jelas. Éta ogé gaduh ciri pangurangan bising anu ngabantosan pangguna ngadangu kalayan kajelasan maksimal.
  2. Wide Dynamic Range Compression Range: Ngajantenkeun sora anu saé nyayogikeun; Nyayakeun kasaimbangan anu sampurna antara pamariksaan sareng kanyamanan; Dipersonalisikeun kanggo profil pamariksaan individu.
  3. Pembatalan eupan balik adaptif (AFC) pikeun ngaungkeun panyabutan.
  4. DUA DUA TUNING TETING: NH frekuensi atenuasi & kontrol MPO
  5. TIGA MODÉ: Frékuénsi jangkauan lengkep & Réduksi Noise & T-coil

Status Status:

  • Ngepaskeun dina: Modeu frekuensi frekuensi lengkep.
  • Pencét tombol Pertukaran Mod na:
  • "DI": Modeu Frékuénsi Lengkap Lengkap;
  • "DIDI": Modeu Réduksi Bising;
  • "DIDIDI": Modeu Telecoil, nalika bantuan pamariksaan disetél ka telecoil, anu mikropon dina bantosan pendengaran pikeun lingkungan umum bakal dipareuman sareng individu mung tiasa nguping telepon.

Rincian produk:


Anjeun geus ngan ditambahkeun produk ieu kana karanjang nu: