Kantong / Bluetooth Amplifier Bantuan Pamariksaan

Jenis piringan awak (Jinis Pocket) alat pamariksaan dianggo pikeun leungitna pamariksaan anu hampang kanggo jero. Saperti laporan rugi dédéngéan, jinis pamariksaan pamilikan ieu dipilih dumasar kana kauntungan anu parantos ditangtukeun ku pamantosan khusus. Sababaraha rupa tingkat keuntungan sapertos mangrupikeun bantuan pendengaran anu hampang, sedeng pikeun panjelasan penderitaan énggal, sedeng pamilikan nguping parah, bantosan pendengaran anu mendalam. Bantuan pendengaran awakna diwangun ku kabinet kalayan panguat sareng panampi luar anu nyambung sareng kawat sareng kabinét. Éta utamina jinis analog kéngingkeun bantuan pendengaran.
Alat bantu dengar Bluetooth mangrupikeun alat pendengaran anu dirancang pikeun nyambung ka alat-alat Bluetooth anu cocog sareng anjeun.Diganti alat anu biasa kami nganggo dina kahirupan urang sapopoé, tina laptop ka telepon pinter, ayeuna urang tiasa nambihan bantuan pendengaran kana daptar! Kalayan kasaluyuan Bluetooth, ngagemna ngalaman dunya anu anyar dina aksés aksés.Hearing help with Bluetooth tiasa ngabantosan anjeun mikaresep hirup modéren, tina streaming musik pikeun ngobrol sareng kulawarga.

Anjeun geus ngan ditambahkeun produk ieu kana karanjang nu: