Open Fit / RIC Bantuan Pangrungu

Ceuli tina alat dédéngéan anu kabuka nyaéta cap leutik, lemes karét atanapi silikon, anu langkung raoseun tibatan anting-anting tina BTEs, CIC, sareng sajabana anu sateuacana kabuka pikeun mantuan épék musuhan - tapi tiasa langkung rentan kana eupan balik.
RICs mangrupikeun jinis pamariksaan kabuka anu cocog sareng tabung "mikro" ipis anu ngalegaan tina awak pamariksaan dédéngéan (dipasang di ceuli) dina ceuli luar sareng kana kanal ceuli. Tip leutik, lemes lemes calik di jero kanal ceuli tanpa disegel. Ku cara ieu, hawa sareng sora tiasa teras ngalir ka terusan ceuli sacara alami, ngirangan raos janten "dipasangkeun".

Anjeun geus ngan ditambahkeun produk ieu kana karanjang nu: