ITE / CIC Bantuan Pamariksaan

ITE hartosna Di Bantuan nguping Ceuli, aranjeunna kalebet ITC, IIC, pitulung dédéngéan CIC. Kalobaannana leutik jeung leutik. Kusabab ukuranana, urang pédah mendakan éta nalika jalma ngagemna. Nalika alat pendengaran anu langkung alit tiasa langkung wijaksana, anjeun tiasa mendakan yén sababaraha anu langkung ageung dina gaya ceuli langkung gampang dilaksanakeun atanapi dipiceun khususana anjeun anu bakal ngalaman masalah dexterity. Ieu ogé tiasa ngajantenkeun bantuan pamariksaan dina ceuli langkung gampang ngabersihan sareng mertahankeun. Sareng IIC mangrupikeun pitulung pangleutikna pangleutikna aranjeunna linggih di jero kanal ceuli dimana teu aya anu ningali. ITC atanapi alat dédéngéan CIC leutik nyaéta kamungkinan leungitna dédéngéan. Éta kabéh dikandung dina kasus leutik anu pas sawaréh atanapi lengkep di jero kanal ceuli. Seueur jalma sapertos ieu kusabab éta tiasa dianggo kalayan gampang nganggo telepon. Nanging, alat IIC, CIC sareng ITC sesah nanganan sareng saluyukeun kusabab ukuranana alit. Salaku tambahan, aranjeunna moal pas dina ceuli anu langkung alit, sareng aranjeunna ngan ukur dianjurkeun kanggo déwasa anu rédéngéan dugi ka sedeng.

Anjeun geus ngan ditambahkeun produk ieu kana karanjang nu: