Bantuan Pangrungu Digital

Bantuan pendengaran digital mangrupikeun alat dédéngéan anu nampi sora sareng nguatkeun (ngarobak gelombang sora janten sakedik, unit diskrit) sateuacan amplifikasi. Sareng ngawangun dina intelijen anu ngamungkinkeun aranjeunna pikeun ngabédakeun sora anu lemes, tapi pantes, sareng langkung ageung, tapi henteu dihoyongkeun. Alat sapertos kitu tiasa ngagedékeun mantan, nalika nétralisasi langkung saé pikeun pagelaran langkung saé dina sababaraha lingkungan. Aranjeunna tiasa ngabagi dua kategori, hiji dédéngéan anu tiasa diprogram pamrih sareng anu sanés mangrupikeun bantuan dédéngéan anu teu diprogram.

Pikeun pitulung pamariksaan digital, "Saluran" sareng "Pita" anu ogé mangrupikeun sababaraha anu paling disalahkeun ku pangguna. Pita anu dianggo pikeun ngontrol volume dina frékuénsi anu béda-béda sareng saluran anu nyababkeun gelombang frekuensi kana saluran individu. Sacara pondok, langkung seueur pita sareng saluran nyayogikeun anjeun kualitas sora anu langkung saéna. Urang tiasa ningali 2 Saluran, 4 Saluran, 6 Saluran, 8 Saluran sareng 32 Saluran digital alat pamién dédéngéan di pasar, langkung seueur saluran anu langkung akurat.

Manfaat bantosan dédéngéan digital: Di jinghao kami gaduh tim R&D kami kalayan leuwih ti 10 taun nguping produsén dédéngéan.

Anjeun geus ngan ditambahkeun produk ieu kana karanjang nu: