JASA OEM

OEM / Jasa sareng dukungan ODM

Ngabagikeun sadayana Proyék OEM / ODM

Minangka salah sahiji produsén produk dédéngéan profésional anu ngarah, Kami gaduh pangalaman, kamampuan, sareng sumber daya R&D kanggo ngajantenkeun integrasi OEM / OEM dina kasuksésan glowing!

Naha anjeun butuh jasa OEM / ODM?

Bagéan 1.Original bagian ngajadikeun desain sareng kualitas anu langkung saé

2.Hiring jasa manufaktur asli ngaktifkeun anjeun pokus

3.Consulting jasa produsén asli asli ngahemat artos anjeun

Naon bisa urang pigawé pikeun anjeun?

-Pilih kotak bungkusan sareng manual pangguna ku Logo perusahaan sareng Basa anjeun

-Printing Logo anjeun dina produk

-Produksi ngahasilkeun, kaasup struktur sareng éléktronika (pamekaran fungsi)

-Desain desain, Méduksi suntikan komponén

Majelis -Produksi

Perawatan -Surface sareng percetakan logo

Layanan ngaropéa OEM / ODM

  1. Urang tiasa nyayogikeun desain kotak pakét anjeun sareng manual pangguna sareng Logo sareng Basa perusahaan anjeun.
  2. Urang tiasa nyayogikeun jasa pikeun nyitak logo anjeun dina awak produk ku cara nyirian Laser
  3. Salaku produsén bantuan dédéngéan, urang tiasa nyayogikeun jasa kanggo desain produk, kalebet struktur sareng éléktronika (pangwangunan fungsi).

Urang tiasa ngadamel Sora Gain Khusus pikeun nyayogikeun kaayaan para pangguna anu béda.

  1. Desain kapang, Wangun suntikan komponén

5.Kami nyayogikeun jasa kanggo produksi produksi anjeun

Perawatan 6.Surface sareng percetakan logo

kaunggulan

  1. Harga langsung pabrik, langkung saing.
  2. Téhnik dewasa, kualitasna alus, kirang produkna salami produksi.
  3. OEM & ODM ditarima.
  4. Naha aya logo kanggo palanggan pikeun kaca pikeun promosi.
  5. Aman pikeun dahareun: Bahan non-toksik, bau.
  6. Kamampuhan ageung.
  7. Pangiriman waktos sareng jasa saatos penjualan anu saé.
  8. Kami gaduh tim desain kami sorangan, naon waé ideu kreatif anjeun bakal diciptakeun ku pitulung kami.

OEM & ODM diageakeun pisan di perusahaan kami.
Béjakeun ka naon Anu Anjeun Peryogikeun, Urang Bakal Ngawula Anjeun Tulus!

OEM / Bagan Aliran Layanan ODM

Desain & Layout

desain - perenah

Wangunan Plastik

palapis-koréng

fabrikasi

fabrikasi

Palapis, Cetak

palapis-print

papanggihan

papanggihan