FAQs

Bantuan pangrungu kadieu dina sababaraha bentuk sareng ukuran anu béda tapi tiasa dianggo dina cara anu sami. Aranjeunna gaduh mikropon bina anu ngajantenkeun sora, anu diolah sacara éléktronik. Sinyal anu dihasilkeun teras disalabarkeun ka panampi - sapertos spiker alit - dimana aranjeunna dirobih janten sora anu langkung saé anu anjeun tiasa nguping.

Alat dengar tiasa ngabantosan anjeun ngupingkeun sora sapopoé sapertos telepon anjeun sareng ngagampangkeun milu paguneman. Anjeun ogé tiasa janten resep ngadangukeun musik, TV sareng radio deui.

Upami anjeun ngagaduhan tinnitus, anjeun tiasa mendakan éta ngaganggu anjeun nalika anjeun ngagem bantu nguping.

Sacara ringkes, pamariksaan nguping tiasa:

1.buat sora anu langkung tarik

2. Nyieun paguneman langkung gampang

3.help anjeun nguping dina telepon

Anjeun panginten sorana henteu nyata sareng jelas cukup pikeun anu nganggo heula. Kusabab anjeun parantos biasa dina status pamariksaan asli. Anjeun bakal ngadangu sababaraha sora anu teu biasa kanggo anu munggaran nganggo sabab henteu acan adaptasi. Cara utama pikeun méréskeun masalah ieu nyaéta ngadamel sababaraha latihan adaptif anu peryogi, mimiti waktos teu lami teuing, polumeu ageung ageung, lalaunan adaptasi.

Pelatihan adaptasi bantosan dédéngéan henteu rumit, prinsip umum nyaéta taat, ngaléngkah-léngkah adaptasi:

(1) Waktu ngagem poean kedah pondok ti panjang;

(2) Jilid nyaluyukeun kedah ti sakedik ka ageung;

(3) Lingkungan komunikasi kedah tina sepi ka kompleks, ti pajeulitna saderhana.

Janten léngkah-léngkah adaptasi, supados anjeun tiasa pas ngalangkungan période adaptasi, sareng ngajantenkeun panampi pamariksaan kanggo maksimalkeun.

Salah sahiji "mitos anu paling umum ngeunaan karugian dédéngéan nyaéta ngan ukur" jalma kolot "kakuranganana! Nyatana, anu sabalikna bener! Mayoritas (65%) jalma anu réduksi ku dédéngéan langkung ngora tibatan 65 sareng genep juta jalma di AS antawis 18 sareng 44 kakurangan tina rédéngéan (website wéb anu langkung hadé).

Kaleresanna nyaéta aya sababaraha sabab leungitna pendengaran kalayan "paparan bising" peringkat luhur diantara alesan.

Anu jadi sabab utama pangréduksi ku genep cara kieu:

* Eksposur pikeun bising

* Sajarah leungitna dédéngéan

* Kedokteran

* Prosés sepuh

*Panyakit

* Sirah trauma

Numutkeun kana sarat-sarat pangguna anu béda pikeun pamariksaan nguping, urang tiasa mengklasifikasikan Pamaké ieu kana tilu kelompok sakumaha anu diperyogikeun:

Golongan 1: Peryogikeun pangabutuh pamariksaan kanggo ngadangukeun sacara jelas, henteu aya syarat dina penampilan, hargana murah sareng tiasa didamel kanggo ngobrol.

Kelompok 2: Peryogikeun bantosan pendengaran ka alit atanapi henteu katingali sareng anu saé, samentawis kualitas sora kedah saé kalayan syarat-syarat anu tangtu, tapi aranjeunna tiasa tolérkeun bantuan dédéngéan ngagem teu ngarareun.

Kelompok 3: Peryogikeun bantuan pamariksaan anu saé, jelas, penampilan saé. Grup ieu kabutuhan Pangguna bakal janten palanggan utama Réncang dédéngéan RIC.

Anyar-anyar ieu, di pasar Éropa sareng Amérika Serikat nguping Bantu, produk berteknologi tinggi anyar anu disebut bantuan pendédéngan mini RIC parantos janten kategori énggal pendengaran kalayan pertumbuhan anu paling gancang dina paménta. Ti bantuan pendengaran saku, bantosan dédéngéan BTE, bantuan dédéngéan ITE ka alat pamariksaan mini ieu (pitulung dédéngéan RIC), ieu tiasa janten salah sahiji inovasi anu paling révolusi dina sajarah industri pitulung dédéngéan.

Sumawona aya sababaraha alesan pangna RIC dédéngéan ngabantosan pikeun pangguna:

Badan bantuan pendengaran Ric anu langkung alit tibatan bantosan Dédéngéan BTE biasa kusabab narima bantuan pendengaran Ric aya di kanal ceuli henteu dina awak pamariksaan, ku kituna alat pendengaran Ric langkung wijaksana sareng henteu kawih ti bantuan pendengaran BTE .

Bahan bantuan pendengaran Ricih ngagaduhan kawat ipis anu ngahubungkeun panampi, éta langkung saé tibatan bantu dédéngéan BTE sareng tabung.

Panarima Alat pandang Ricih langkung caket kana mémbran tympanic, janten sora anu langkung alami sareng jelas.

4.The RIC alat pamariksaan pendaptaran kalayan alat anti-telinga khusus pikeun ngagem si anu langkung raoskeun ku kanyamanan sareng reliabilitas nalika nganggo bantuan pamariksaan dina lingkungan beueus.

Henteu sadayana rédéngéan pamariksaan tiasa dilereskeun ngalangkungan panggunaan bantuan pendengaran atanapi alat nguping alternatif. Jinis dédéngéan leungitna nangtukeun perlakuan anu diperyogikeun.

Aya opat jinis karugian dédéngéan:

1.Conductive: Hal ieu tiasa disababkeun ku hiji hal anu sederhana sapertos buildup ceuli!

2.Sensorineural: Ieu disababkeun nalika buuk leutik dina cochlea anu leungit atanapi rusak.

3.Mixed: Ieu mangrupikeun gabungan tina pamariksaan dédéngéan sareng sensorineural.

4.Central: stroke sareng panyakit saraf sentral sering cukang pikeun kaleungitan dédéngéan siga kieu.

Ceuli sareng telepon ngahubungi ditutup ditutup, sora anu digedekeun bocor ti retakan sareng dipasihan deui dina mikropon kanggo édisi pikeun ngahasilkeun suling. Fenomena ieu mirip sareng kamekaran umum yén mikropon anu caket sareng panyatur.

(1) Leungeun atanapi obyék anu caket kana bantuan pamariksaan, balukar tina bagian tina pantulan sora dina palem anjeun atanapi obyék teras uih deui kana mikropon kanggo langkung ngagedekeun.

(2) Bantuan pamariksaan henteu acan diselapkeun sakumna terusan ceuli atanapi henteu segel anu ketat sareng tembok kanal ceuli, sora anu ngagedekeun bocor sareng mulih mikropon.

  • Sejumlah ceuli dina ceuli, kusabab embolisme anting-anting, pantulan sora anu digedekeun deui kana anting-anting sareng kana mikropon, ogé tiasa ngahasilkeun tanggepan.

Aya lima gaya prinsip anu sagala alat dédéngéan dirarancang di sabudeureun.

1.Open fit (OF or RIC) - ieu ngantunkeun kanal ceuli kabuka sareng saestuna saé pikeun jalma anu réduksi pikeun leungitna nguping sedeng.

2. Dina ceuli (ITE) - anu paling umum pas - ieu ngeusian terusan ceuli sareng anu saé pikeun jalma anu parantos nguping.

3.Pikeun ceuli (BTE) - bantosan pamariksaan ieu nyayogikeun kakuatan anu paling seueur sareng ampir kabutuhan pikeun jalma anu rugi dédéngéan.

4. Dina kanal (ITC) - saé kanggo hampang parah tapi henteu idéal pikeun jalma anu henteu saé pisan kalayan tombol leutik sareng kancing.

5.Kasép lengkep dina terusan (CIC) - ieu sampurna pikeun sedeng pikeun leungitna nguping. Aranjeunna leutik sahingga henteu kénging gangguan angin sanés tapi batré anu langkung leutik ngakibatkeun parobahan anu sering.

Lima gaya bantuan dédéngéan utama anu pikaresepeun kanggo dipertimbangkeun. Ti jauh ngadangu bantosan sadayana sigana sami. Jauh tina éta. Aya seueur bedana.

Aya opat kamiripan primér sareng sadaya pamariksaan dédéngéan: Spéker, mikropon, batré sareng panguat.

(1) Leres, pakét ngaropéa tiasa ditampi. Anjeun tiasa nyitak logo dina éta.

(2) Kuantitas di luhur 1000 pcs tiasa ngalakukeun desain ngaropéa.

(3) Kalayan biaya, punten terangkeun sabaraha warna kanggo logo.thanks

Ku laut ka port pangcaketna Anjeun

Ku hawa mun bandara pangcaketna Anjeun

Ku express (DHL, UPS, FEDEX, TNT, suweng) kana panto anjeun

Cara pengiriman sanés upami anjeun peryogi, tiasa ngawartosan ogé kami

Upami aya inventaris, tiasa dikirim dina jero 7 dinten.
Upami henteu aya saham, punten wartosan kami pikeun detil

  1. Anjeun tiasa ngirim pertanyaan ka email kami.
  2. Atanapi ngantunkeun pesen dina inpormasi produk di handap ieu.Kita bakal uih deui ka anjeun dina 24 jam.

Produk kualitas 1.High pikeun cocog sareng kabutuhan Anjeun

Jasa palanggan anu tiasa dipercaya dina 2 jam.

Komunikasi komunikasi 3.Fluent to you todiscuss easy.

Pangiriman gancang, biasana tiasa ngirim kaluar 4days saatos nampi deposit

5.Customisasi atanapi desain OEM ditampi.

Kami mangrupikeun pabrik anu langkung ti 10 taun pangalaman.
Upami anjeun peryogi conto produk kami u tiasa email ka kami sareng nyarioskeun ka kami ngeunaan detail produk naon anu anjeun peryogi sareng produk seri anu anjeun peryogi?