sertipikat

Produk kami parantos lulus tina sertipikat kualitas, Produk médis kami parantos disatujuan CE / ROHS / ISO / FDA / LETTER PATEN, jsb. sareng sakumaha gawé bareng pasar luar negeri. Pabrik urang parantos disatujuan ISO 13485 jeung BSCI Ayeuna kami gaduh sababaraha kantor cabang di Cina, ogé, suksés muka kantor anyar di India dina mimiti 2015.

sertipikat