Blog

OTC dédéngéan ngabantosan FAQ

Q: Naha kuring tiasa mésér bantu pamariksaan di luhur counter? A: Over-the-counter (OTC) alat pamariksaan dédéngéan (atanapi alat pamariksaan tiasa OTC sapertos disarankeun dina laporan NAS), henteu acan aya di pasar. Aranjeunna bakal janten alat dédéngéan kanggo déwasa anu réduksi ku dédéngéan sedeng dugi ka ditolak langsung ku konsumen ti ...

Maca deui...

Diskriminasi biantara kirang. Naon anu kuring kedah perhatosan nalika ngagem bantuan pendengaran?

Pikeun jalma anu cacad pendengaran, alat pamariksaan mangrupikeun salah sahiji cara anu épéktip pikeun ningkatkeun ngupingkeun aranjeunna sareng ngabantosan aranjeunna komunikasi anu hadé sareng anu sanésna.As pikeun pangaruh bantosan dédéngéan, sadayana tiasa béda. Sacara umum, kanggo ...

Maca deui...