Panulis - Cindy

Diskriminasi biantara kirang. Naon anu kuring kedah perhatosan nalika ngagem bantuan pendengaran?

Pikeun jalma anu cacad pendengaran, alat pamariksaan mangrupikeun salah sahiji cara anu épéktip pikeun ningkatkeun ngupingkeun aranjeunna sareng ngabantosan aranjeunna komunikasi anu hadé sareng anu sanésna.As pikeun pangaruh bantosan dédéngéan, sadayana tiasa béda. Sacara umum, kanggo ...

Maca deui...

Bédana antara alat pamariksaan analog biasa sareng sadaya alat pamariksaan digital

All-digital alat bantuan dédéngéan ngagaduhan fungsi anu langkung kuat sareng langkung kuat tibatan bantuan pendengaran analog. Aranjeunna gaduh kanyamanan sareng pangalaman anu langkung luhur, sora anu jelas, sareng kauntungan anu sanés. Kiwari, penderita leungitna penderita langkung seueur condong ...

Maca deui...