Tentang Kami

Huizhou Jinghao Téhnologi Médis CO., LTD. mangrupikeun panyawat pamilikan dédéngéan / produsén pangembang nguping di China.Ia mangrupikeun produsén anu gancang dina widang R&D, ngadesain sareng ngical canggih JingHao, alat pamariksaan digital JingHao, bantuan pendengaran OTC, bantosan pendengaran bluetooth, panguat nguping sareng sora pribadi amplifier (PSAPs) alat dédéngéan. Salaku produsén produk dédéngéan profésional, kamampuan kami terintegrasi tujuanna pikeun masihan konsumén kalayan résponén gancang, volume ageung, kualitas luhur sareng jasa OEM / ODM tapi solusi dédéngéan béaya rendah, kalebet ngararancang PCB, citakan perumahan sareng kustomisasi perangkat lunak.

Perusahaan kami ngamekarkeun sareng nyayogikeun macem-macem bantuan pendengaran sareng penguat pendengaran, sapertos digital, BTE, ITE, ITC, RIC, CIC, open fit, bluetooth hearing aid, aid hearing rechargeable and help hearing aid. Kaseueuran produk dédéngéan kami parantos disatujuan ku sérial sertipikat kualitas (CE / ROHS / FCC / ISO / FDA, jsb) pikeun kolaborasi sareng Amérika Serikat, Eropa sareng sadaya pasar luar negeri. Wilujeng sumping di urang ka iraha waé.We ngarepkeun pikeun gawé bareng sareng anjeun.

perkawis-jinghao
P&P-01

1. Kakuatan Téknis

JingHao khusus dina pamrosesan bantuan pamariksaan sareng solusi sakabéh.
Ngagaduhan developmentteam téknologi anu ngalaman, ngagaduhan rupa-rupa patén patén / hak cipta perangkat lunak> 40 barang, ngagaduhan sajumlah desain patén desain ekslusif, Gaduh téknologi ngecas diri sareng pamekaran mandiri tina platform.Inaddition, debitab, aya laboratorium lingkungan, anu tiasa nguji suhu andlow tinggi, geter, debu sareng waterproof, pencegahan ragrag, anti-statis sareng percobaan anu sanésna.

2. Kamampuh produksi

Dalapan garis produksi kanggo alat pamariksaan: 40,000,000 pcs (output bulanan)

Produksi-Galur-1
kabudayaan

3. Budaya Budaya

Misi kami: janten alat médis anu paling terjamin di motherland
Tujuan kami: kabagjaan karyawan mangrupikeun kabagjaan perusahaan
Visi kami: Hiji jalma, hiji kulawarga, gelut babarengan, meunang babarengan
Nila kami: Kahijian, gairah, kumawula, sareng gotong Win-win

Proses pangembangan perusahaan

Konsumén kami

Palanggan kami asalna ti sakumna dunya, sapertos Amérika Serikat, Jerman, Perancis, Australia, Jepang, india dll..Kami mitra parantos masihan tanda anu saé pikeun produk sareng jasa kami.