Wilujeng ka JINGHAO

Jinghao Medical Technology CO., Ltd nyaéta produsén profésional
alat bantu dédéngéan, amplifier sora pribadi sareng produk médis sanés langkung ti 10 taun.

Nelepon Ayeuna, nganggo Budak G Anjeun

Upami pendengaran nyayogikeun Bluetooth, hirup parantos robih.

Diajar deui

JH-A17

Digital Sora Amplifier Mini ITE Bantuan Pangrungu internal internal

Diajar deui

JH-A50

Bantuan Pangrungu Mini Anu Kawih nganggo Réduksi Noise Digital

Diajar deui

JH-D19

Bantuan Digital Amplifier Ngadéngé Digital

Diajar deui

JH-D18

Digital Batré Dédéngéan Béta Pamariksaan BTE Powered, tetep gampang ku bantosan Pangrungu

Diajar deui

Naha Pilih JingHao

Anjeun gaduh sababaraha alesan pikeun milih kami!

Urutan 10year-online

Ngeunaan JingHao

JingHao percaya yén dulur kedah hirup hirup tanpa wates tina pamariksaanna.
Misi inti kami nyaéta masihan palanggan pikeun aksés anu lancar kana dunya anu aman.

Teguh "Kualitas heula, Palanggan heula, Jasa Perusahaan", Urang ngajual ka langkung ti nagara-nagara 80, nyayogikeun ka seueur merek anu kasohor dunya sareng menang "kualitas anu paling alus" "anu paling dipercaya pasangan" reputasi ti nasabah. Jinghao bakal tetep, janten langkung saé. Kami ngabagéakeun wilujeng sumping babaturan réncang kami sareng mikaresep usaha win-win.

Huizhou Jinghao Medical Technology CO., Ltd, nyaéta perusahaan profésional anu utami dina ngahasilkeun bantuan pamariksaan, nebulizer, kasur hawa, produk kaséhatan jrrd ti 2009. Kalayan peralatan uji produksi maju, tim penjualan pinunjul sareng supplier anu hébat, kami parantos ngawangun program manajemén pikeun ngeksploitasi pasar sareng jasa saatos penjualan. Manajemén nilai penjualan ieu ngabantosan produk urang pikeun mikaresep reputasi anu saé di bumi sareng di luar negeri, Samentawis éta, kami nampi seueur palanggan anu kasohor di sakumna dunya.

Kalayan tim R&D anu kuat, pitulung pamariksaan urang nyayogikeun analog ka digital, kalebet modél BTE, ITE, POCKET, Rechargeable sareng BLUETOOTH. Pikeun alat pamariksaan digital urang ngagaduhan ti saluran 2 ka 16. Sadaya produk urang kaasup nebulizer, kasur hawa sareng alat dédéngéan diidinan ku CFDA, ISO 13485, ISO 9001, Medical CE, FDA, FSC, RoHS, BSCI. Kami parantos dileler: Perusahaan téknologi Tinggi Nasional ku Pamaréntah!

Kasus Sabilulungan kami

Pausahaan kami gaduh langkung ti 200 koperasi jangka panjang, sareng produk kami dijual
langkung ti nagara-nagara 20 di dunya.

Naon Anu Nyarios Pelanggan Kami

Ulasan Palanggan ti kami sareng paméran Alibaba Platform.

Vettle Smith

Kuring nyangka bantuan ieu dédéngéan mangrupikeun pilihan anu wijaksana sareng saé pikeun orang dewasa sapertos bapa abdi kalayan réduksi pendengaran anu enteng dugi ka sedeng saprak éta nyertakeun pidato, panyebaran bising, sareng téknologi sora anu ditetepkeun pikeun sound. optimal ku cara resep kana adaptasi sareng kaayaan béda. aplikasi beralih modeu anu béda dina lingkungan anu béda-béda tiasa.Lanten pisan sapertos sora sakuliling stereo.

Robert E. Henkin

Abdi henteu yakin naon anu diperkirakeun ti pembantosan pendengaran ieu. Kuring geus pisan matak kaget. Aranjeunna tiasa dianggo ogé $ 3,000 pamariksaan dédéngéan anu kuring mésér désér sababaraha taun ka pengker. Ieu mangrupikeun pembantosan pamariksaan nguping versus adat anu aya dina kanal pasangan anu kuring atos. Pas pisan teu nyaman sareng aya sababaraha ukuran kanggo bagian anu pas dina ceuli. Waktu amprok normalna ngaleuwihan jam 14 sapoé kuring meryogikeun aranjeunna.

Frankie Jones

Alat ieu hadé pikeun kuring. Ieu mangrupikeun alternatif anu hadé pikeun alat anu langkung mahal. Kuring nyangka yén éta bakal dianggo saé pikeun jalma anu réduksi ku dédéngéan anu sedeng atanapi serius. Ayeuna kuring tiasa ngadangukeun sacara jelas dina volume normal dina TV.I bakal cinta pikeun ngirim hatur nuhun sareng apresiasi ka perusahaan ieu kanggo ngajantenkeun produk anu berpatutan sareng ngajentulkeun.

Anjeun geus ngan ditambahkeun produk ieu kana karanjang nu: